„ХИСАР” Е ЛЮБИМА МАРКА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ

В единствената по рода си потребителска класация у нас първенството в категория „БУТИЛИРАНИ ВОДИ” за пета поредна година спечели българският бранд „Хисар”на

Бутилираща компания “Хисар”. Над 40 000 души дадоха вота си за успешните български марки в три кръга. На финала гласувалите подредиха на първо място минерална вода „Хисар”, пред „Бачково” и трапезната „Жива вода”, която се произвежда също от предприятието бутилиращо минерална вода „Хисар”.

Станала популярна през вековете като «Вода на императори» това е водата предпочитана от императори и царе. Траки, византийци, славяни и българи предават през вековете на възход и разруха славата на целебната вода.

Не случайно в града на здравето-Хисаря е основано първото предприятие за бутилиране на минерална вода у нас, а сведенията за същото водоналивно предприятие датират от времето на цар Борис III. Марката с дълга история е добре позната на българския потребител и е неотменна част от неговия ежедневен избор.

За разлика от други класации, „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *