„ХИСАР” Е ЛЮБИМА МАРКА В ЕДИНСТВЕНАТА ПОТРЕБИТЕЛСКА КЛАСАЦИЯ У НАС

Лидер за 4ти път в категория „Бутилирана вода” според потребителския вот в класацията „Любими марки” е „Хисар”.
Минерална вода “Хисар” се използва от преди повече от 2000 години. Това е водата, която са пили императори и царе. Траки, византийци, славяни и българи предават през вековете на възход и разруха славата на целебната вода.
Не случайно в града на здравето-Хисаря е основано първото предприятие за бутилиране на минерална вода у нас, а сведенията за същото водоналивно предприятие датират от времето на цар Борис III. Марката с дълга история е добре позната на българския потребител и е неотменна част от неговия избор.
“Хисар” е предпочитаната вода у нас според близо 5 000 от гласувалите в класацията, като след нея се нареждат “Михалково” и “Бачково”.
„Любими марки” е уникална потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите. По този начин “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” представлява не експертното, а потребителското мнение за брандинга.
В десетото юбилейно издание на класацията тази година участваха над 42 000 потребители, а за финалисти в Топ 3 се бориха 350 марки в общо 35 категории.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *