Минерална вода „Хисар” е партньор на Международния Джаз Фест Банско

Най-големият джаз фестивал в България се провежда за 22-ри път.Тазгодишното му издание стартира на 6 август и до 10 август на неговата сцена ще гастролират популярни поп и джаз изпълнители от България и света.

Под звездното небе на планинския град ще прозвучат изпълненията на отлична селекция от български и международни джаз изпълнители, сред които: Васил Петров, Камелия Тодорова и Биг бенд Благоевград с диригент Борис Янев, Лина Никол и Лайв бенд,  Джаз Динамос, Масео Паркър, Малина Мой, Джамал Томас бенд, Тони Мореал, Ванеса Хенс и много други.

С нетърпение феновете очакват изявата на Масео Паркър, който е една от легендите на фънк музиката, свирил е с Джеймс Браун, Рей Чарлз и много други известни изпълнители. През последните десетина години той прави самостоятелна кариера както като музикант, така и като певец. 

Минерална вода „Хисар” за пореден път подкрепя най-големият летен музикален форум в България. Огромната популярност, която фестивалът спечели сред специалисти и почитатели по целия свят, го превърна в едно от най-значимите международни културни събития на Балканите и в Европа.

Красивият старинен град Банско е място за среща на емблематични личности от нашето музикално съвремие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *