„Жива вода” за Купа „Пловдив” по ориентиране

Състезанието по ориентиране за купа „Пловдив” 2018 г. е включено в календарния план и е под егидата на Българската федерация по ориентиране. В него взеха участие над 250 състезатели, от над 20 спортни клуба от цялата страна.
Елитни състезатели като Антоанета Дяксова, Стефания Димитрова, Боян Иванджиков, Николай Димитров и Здравко Тарълов се съревноваваха по трасетата на купа „Пловдив”.
Състезанието се проведе на няколко етапа. Стартът беше даден на 29 септември със спринтова дистанция на Младежки хълм. На 30 септември надпреварата продължи със средна дистанция в района на х. Здравец, парк Родопи.
Специално за състезанието бе осигурена „Жива вода”. Всички участници имаха възможност да утолят жаждата и да се освежат, преодолявайки маршрутите на спортната надпревара с бутилка „Жива вода”. Тя е с изключително ниска минерализация – само 10 мг/л. Минералните соли се филтрират от кристално чистите води с метода на обратната осмоза, която премахва 90% от тях. Така „Жива вода” е подходящ избор за всеки ден и при спортни натоварвания.

   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *