“Бутилираща компания Хисар” с престижна награда за EMPLOYER BRANDING

В своето четвърто поредно издание наградите „Компания на годината” имат за цел да да посочат силнитеработодателски марки, които сами по себе си са позитивен имидж на компаниите, да позиционират компаниите-лидери ида отличат достиженията на лидерите на екипите зад тях.
Фокус на събитието„Компания на годината” бе темата за EMPLOYER BRANDING. Точно в тази категория заслужи отличие за РАБОТОДАТЕЛСКА МАРКА„Бутилираща компания Хисар”.
Наградата е признание за„Ефективен мениджмънт, традиция и инвестиции в човешкия капитал”. За своята 60-годишна история предприятието, което бутилира известната марка минерална вода «Хисар» е познато като традиционно предпочитанработодател.
„ За нас е преди всичко отговорност да получим това отличие, приемаме го с респект като заслужено признание, коментират от компанията като подчертават, че в крайна сметка ХОРАТА са в центъра на работодателската марка. Всеки един от 112 те човека, които работят за „Бутилираща компания Хисар” е актив за нейното развитие. Работодателската марка всъщност е ДНК на фирмата и ние се гордеем с неговата уникалност,своеобразна съвкупност от традиции и модерност. Постиженията, които повишават доверието на клиенти и служители към фирмата са резултат от усилията на всеки член на екипа на компанията. Това е нашият път за постигане на високите резултати и заслужени успехи, с които марката е известна”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *